facebook
0
Cosul este gol.

Cadouri

Va oferim cele mai variate gusturi realizate din cea mai fina ciocolata belgiana pentru ocazii speciale sau evenimente, un singur produs sau o colectie, noutati si cadouri de sezon.

Pasiunea noastra este combinarea ingredientelor autentice cu foarte multa imaginatie astfel incat oricare ar fi alegerea dumneavoastra sa ne mandrim ca oferim un serviciu premium. 

Choco Fashion poate pregati pentru dumneavoastra cutii elegante de cadouri, la care puteti adauga mesajul dumneavoastra.

Sugestia de cadouri pe care o facem se adreseaza tuturor iubitorilor de ciocolata fie familie, prieteni sau colaboratori. Suntem siguri ca vor aprecia gestul, iar Dvs veti fi declarat cel mai inspirat in alegerea cadourilor.

 

Pentru Sarbatorile de Iarna, Choco Fashion se gandeste din nou la voi. Fie ca este vorba de evenimente corporate sau personale, suntem alaturi de voi si am pregatit special o noua colectie. Scortisoara, portocala sau cafea? Decizia este a dumneavoastra, noi o punem in practica.

userfiles/files/statice/15/candybar.pdf

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.