facebook
0
Cosul este gol.

Termeni si conditii

Site-ul www.chocofashion.ro reprezinta pagina oficiala a S.C. CHOCOFASHION S.R.L.

Utilizarea necorespunzatoare = utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Firmei sau altor persoane. Chocofashion asigura confidentialitatea datelor si a persoanelor care intra in contact cu noi prin intermediul acestui website ( email, telefon, formulare de contact )

Informatiile publicate pe site = informatii de interes general despre Firma, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Firma ca fiind de interes pentru Client.

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Firmei S.C. CHOCOFASHION S.R.L. Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Firma nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

1. INFORMAȚII GENERALE

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Firmei S.C. CHOCOFASHION S.R.L. Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Acesta este supusa Termenilor si conditiilor de utilizare. Aceşti Termeni de utilizare pot fi modificaţi sau înlocuiţi de alţi termeni şi condiţii, de ex. pentru achiziţionarea de produse şi/sau servicii. Site-ul www.chocofashion.ro  si toate informațiile conținute sunt proprietatea CHOCOFASHION și nu pot fi valorificate, copiate sau reproduse în niciun fel, pe niciun suport fără acordul prealabil scris al Legrand. Site-ul www.chocofashion.ro   incluzând, enumerarea nefiind limitativa, textele, imaginile, reprezentările video sau audio conținute de acesta, sunt protejate de prevederile legislației în vigoare privind drepturile de proprietate intelectuală.

Aceste website este reglementat de legea Română ; vizitatorii internaţionali trebuie să se asigure că respectă legea aplicabilă la nivel local. Întrucât prezenta informare poate suferi modificări în orice moment, fără notificare prealabilă, vă invităm să consultaţi această pagină în mod regulat.

 

2. RĂSPUNDEREA SITE-ULUI

Acest site este administrat de catre CHOCOFASHION, proprietate  a CHOCOFASHION SRL. In calitate de administrativă ne rezervăm dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Termenii și condițiile de utilizare conform normelor în vigoare.

Aceste reguli precizează modul de folosire de către utilizatori a site-ului CHOCOFASHION și relațiile sau eventualele probleme ce pot apărea sunt guvernate de legi aplicabile în România și Uniunea Europeana.

 

3. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

CONŢINUT WEBSITE

CHOCOFASHION depune toate eforturile pentru a oferi un conţinut de încredere, însă, independent de grija şi diligenţa pentru modul de redactare a textului şi publicarea de fotografii, se pot strecura unele erori în informaţiile furnizate pe acest website. CHOCOFASHION îşi declină răspunderea pentru daunele directe sau indirecte rezultate din accesarea website-ului sau din utilizarea informaţiilor conţinute în acesta (de exemplu: erori, omisiuni, inaccesibilitate, pierderi de date, deteriorare, distrugere sau virusuri care pot afecta echipamentele IT ale utilizatorului). Prin urmare, utilizatorul acceptă să folosească aceste informaţii pe răspunderea sa asumată exclusiv şi este invitat să întreprindă toate verificările necesare.

EXCLUDERI ŞI RESPONSABILITĂŢI

CHOCOFASHION deţine, îşi rezervă şi menţine toate drepturile de proprietate, în special de proprietate intelectuală, inclusiv drepturile de autor pentru acest website şi pentru informaţiile conţinute de acestea.

 

4. SECURITATE

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, respectiv utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea si/sau copierea de informatii cu scopul de a le comercializa ori alte asemenea actiuni vor fi pedepsite conform legii.

CHOCOFASHION se obliga sa nu transmita/publice nici o informatie dintre cele pe care le are in baza de date cu exceptia unui caz penal in care ii sunt solicitate aceste date.

Pentru securizarea datelor personale accesul la aceste date este limitat doar la conditiile de utilizare a datelor si doar la persoanele autorizate sa le proceseze si sa le cripteze.

 

5. CONDIŢII DE UTILIZARE

Puteţi utiliza acest Website numai în conformitate cu Termenii şi Condiţiile de Utilizare prezente şi, în orice caz, puteţi folosi acest Website numai în scopuri legale, mai exact în conformitate cu legislaţia în vigoare, reglementările şi practicile din Romania si Uniunea Europeana sau din statul din care Website-ul este accesat.În special, sunteţi de acord:

· Să nu publicaţi, să nu transmiteţi sau să nu distribuiţi nicio informaţie de natură obscenă, defăimătoare, nelegală sau de natură să producă prejudicii, fie pe sau de pe acest Website;

· Să nu utilizaţi acest Website într-o manieră de natură să încalce drepturile altor persoane;

· Să nu efectuaţi rezervări neautorizate, false sau frauduloase;

· Să nu utilizaţi niciun software, procedură sau dispozitiv cu scopul de a împiedica sau de a încerca să împiedicați buna funcţionare a Website-ului, fie manual, fie electronic, prin orice mijloace, în special cu privire la încărcarea sau accesarea de fişiere care conţin date modificate sau virusuri;

· Să nu degradaţi, modificaţi sau schimbaţi aspectul grafic al acestui Website sau codurile software care îl alcătuiesc;

· Să nu întreprindeţi nicio acţiune susceptibilă de a provoca trafic nerezonabil sau disproporţionat pe Website sau pe o infrastructură asociată;

· Să nu obţineţi sau să nu încercaţi să obţineţi acces neautorizat la niciuna dintre reţelele noastre, prin orice mijloace.

 

Fără a aduce atingere celorlaltor drepturi cuprinse în cadrul acestor termeni şi condiţii, (indiferent dacă acestea sunt legale sau nu), CHOCOFASHION îşi rezervă dreptul de a refuza accesul la acest Website în cazul în care consideră (conform propriilor criterii), că sunt încălcate oricare din prevederile acestor Termeni şi Condiţii de Utilizare.

 

CHOCOFASHION îşi rezervă dreptul de a îmbunătăţi sau de a modifica informaţiile, serviciile, produsele şi alte articole de pe acest Website, sau de a închide Website-ul, în orice moment, fără notificare prealabilă. Grupul Legrand îşi rezervă, de asemenea, dreptul de a modifica aceşti Termeni şi Condiţii de Utilizare în orice moment, aceste modificări fiind aplicabile imediat, de îndată ce sunt publicate online pe acest Website.

Prin urmare, prin continuarea accesării sau utilizării acestui Website, vă exprimaţi acordul de a respecta modificările acestor Termeni şi Condiţii de utilizare. 

userfiles/files/statice/15/Paste_Chocofashion_-_catalog.pdf

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.