facebook
0
Cosul este gol.

Testimoniale

Ioana Andreescu
Marketing

Pralinele? Nici nu as stii pe care sa le recomand mai intai. Toate sunt grozave si fiecare umplutura mi-a incantat gusturile. Iar torturile sunt preferatele mele. Multumesc, Chocofashion!

pronosticuri pariuri sportive online omnibet pronosticuri pariuri online
Catalin Nicolae
IT Telecom

Chocofashion a fost alaturi de mine in cel mai frumos moment: la petrecerea nuntii. Am avut ocazia sa incant invitatii cu cel mai apreciat tort si cel mai delicios si aspectuos candy bar. Sunt un fan pentru totdeauna!

Corina Radu
ALUK├ľNIGSTAHL SRL

Reclamatie: - pralinele sunt mult prea bune, toti cei care le-au primit mi-au spus ca au mancat jumatate de cutie fara sa se poata opri!

- doamnele se tem ca se vor ingrasa, deoarece nu s-au putut abtine dupa prima pralina gustata si cutia s-a golit imediat.

Va rog sa nu mai veniti la noi cu astfel de produse!  Tinem la silueta noastra!  Se poate sa veniti cu asemenea ciocolata, care nu "tine" nici macar doua zile?

 

Oana Olaru
CTP Romania

As dori sa multumesc din suflet echipei Chocofashion pentru serviciile absolut impecabile, dar mai ales pentru produsele pe care le ofera.

Imi e clar ca este doar inceputul unei lungi colaborari pentru ca este extraordinar de simplu, elegant si confortabil sa oferi ori prietenilor ori partenerilor de afaceri asemenea atentii deosebite.

Va doresc sa nu schimbati niciodata nimic, nici din cele mai bune praline nici din modul deschis si rapid cu care interactionati cu noi, clientii.

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rugam sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Va rugam sa accesati aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Ce informatii contine contul dumneavoastra.

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.