facebook
0731 551 640 Program: L-V: 8-18; Sambata 9-13, Duminica Inchis
0
Cosul este gol.

Termeni si conditii

Site-ul www.chocofashion.ro reprezinta pagina oficiala a S.C. CHOCOFASHION S.R.L.

 

Utilizarea necorespunzatoare reprezinta utilizarea site-ului intr-un mod contrar reglementarilor si legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Firmei sau altor persoane. Chocofashion asigura confidentialitatea datelor si a persoanelor care intra in contact cu noi prin intermediul acestui website ( email, telefon, formulare de contact )

 

 Informatiile publicate pe site reprezinta informatii de interes general despre Firma, produsele comercializate de acesta, cat si alte informatii considerate de Firma ca fiind de interes pentru Client.

 

Continutul Site-ului in integralitatea sa este proprietatea Firmei. Folosirea fara acordul firmei a oricaror elemente continute pe site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Firma nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care au link-uri pe acest site (legaturi de natura comerciala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

 

Termenul de livrare al produselor comandate este cel stipulat in sectiunea Livrare. Chocofashion nu poate fi tras la raspundere pentru intarzierile cauzate de firma de curierat sau de imposibilitatea acesteia de a contacta clientul in timp util pentru respectarea termenului de livrare. 

Preturile produselor se pot schimba si modifica fara un anunt prealabil. Imaginile produselor sunt reale dar exista produse care au imagini cu titlu de prezentare sau un produs poate avea ca imagine o repetitie de produse. Orice informatie trebuie tratata ca atare si poate contine dupa caz informatii care se pot modifica fara un anunt prealabil. Detalii suplimentare pentru produse se pot solicita telefonic.

 

Exista posibilitatea ca in urma unei erori anumite produse care apar pe site si sunt comandate de Client sa nu mai existe pe stoc.Intr-un asemenea caz, Firma va contacta Clientul care a plasat comanda si il va informa. Clientul poate aproba primirea comenzii fara produsul care nu mai este disponibil sau poate anula intreaga comanda. Orice suma achitata in avans va fi returnata clientului in cazul anularii unei comenzii.

Imaginile de pe site pot fi cu titlu informativ.